Find din trifli favorit lige her:
Nem & lækker trifli med rabarber
Rabarber er et tegn på, at det snart bliver sommer, og denne trifli leder også tankerne over på solskinsdage og mad i det fri. Her får du opskriften på en lækker rabarbertrifli
Cheesecake-is-trifli med syltet appelsin
Her tages cheesecaken et skridt (eller to) videre, idet flødeostcremen laves til en cremet is, der kommer i godt selskab med både en sprød crumble, silkeblød vaniljesauce og aromatiske bidder af syltet appelsin. Du finder den lækre opskrift her
Skøn trifli med hindbær
Trifli er en elsket dessert-klassiker, som kan varieres i det uendelige med forskellig slags frugt, bær eller kompot og vaniljecreme, flødeskum, makroner og andre gode sager. Her har vi lavet trifli med hindbær og pisket en skøn konditorcreme til. Det er bare godt! Få opskriften her
Mandarintrifli med honningristet rugbrød og kanelcreme
Her får du en drøm af en syrligsød dessert med masser af julesmag fra citrusfrugter og kanel. Se opskriften lige her
Trifli med citroncreme og masser af bær
Brug, hvad du kan finde af helt modne bær og frugt til din trifli. Den italienske kirsebærlikør, Maraschino, er helt fantastisk sammen med bær og frugt, men du kan også bruge Kirsch. Se hele opskriften her
Bærtrifli med hyldeblomstsirup og knasende drys
Nem sommerdessert, hvor hyldeblomstsirup gør underværker. Få opskriften her
Æbletrifli med havreknas
Fuldstændig vidunderligt, særligt når de danske æbler er i sæson. Prøv den her version med havreknas og ristede hasselnødder. Få opskriften på den lækre æbletrifli her
Trifli med kakaoskum og friske bær
Uhmmm, alene ordet ‘trifli’ er lige så nostalgisk som de bedste juleminder. Her får du opskriften på en skøn trifli med lækkert kakaoskum
Skøn brombærtrifli
Trifli er en evigt skøn dessertklassiker – her med sæsonens sorte bær. Få en god opskrift på en skøn trifli med brombær lige her
Italiensk trifli
Det er ikke netop en dessert, man tænker på, når man hører det italienske navn „Zuppa Inglese“ – engelsk suppe. Desserten er en slags trifli, som er velkendt især midt i støvlelandet. Desserten smager allerbedst, når den er meget kold eller „semifreddo“, dvs. har været i fryseren og derpå serveres halvt optøet. Her får du opskriften