Brombærtrifli med rutebiler

Brombærtrifli med rutebiler

Brug friske brombær til en dejlig trifli, hvor de klassiske makroner er erstattet af rutebiler, altså dem i chokolademarengs, som du kan købe færdige eller lave selv.

6

MARINEREDE BROMBÆR

  • 300 g friske brombær
  • 3 spsk citronsaft
  • 3 spsk sukke
  • 250 g mascarpone
  • 3 dl piskefløde
  • 2 spsk flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 225 g rutebiler
  • brombær til pynt

Marinerede brombær

  1. Rør citronsaft og sukker sammen, og vend brombærrene i. Lad bærrene trække på køl i ca. 1 time.
  2. Pisk mascarpone, piskefløde, flormelis og vaniljesukker let sammen til en creme.
  3. Saml brombærtriflien i lag i fine glas. Begynd med knuste rutebiler, derefter marinerede brombær og mascarponecreme på toppen. Pynt med lidt brombær. Server straks.
  4. Tilsæt ca. 2 spsk. dessertvin til de marinerede brombær, for at gøre det ekstra festligt.

Om Frederikke Wærens

imageyxpz.png