Der er intet som salater. Og om sommeren må de gerne være hurtige og simple, så der er mere tid til afslapning. Her er fem af Louisa Lorangs sommerfavoritter – en enkelt kan endda smides på grillen.
Lav salaten på grillen eller en grillpande. Skal du grille mange grøntsager, kan du lægge dem i et lag og grille dem i en brandvarm ovn under grill-elementet. Vend dem undervejs. Få opskriften her.
Vælg en god laks! Hvis du køber en vildlaks eller en økologisk, er du sikrere på at få et ordentligt produkt. Ørred kan også bruges og endda røget makrel, hvis det skal gå stærkt. Få opskriften her.
Less is more! Denne simple "salat" er noget af det bedste, jeg ved. Jeg kan spise kilovis af gulerødder på denne måde. Grill gulerødderne, mens du griller en bøf eller et stykke fisk. Det brunede smør er naturligvis ikke verdens sundeste. Men til gengæld skal der heller ikke så meget til, før det hele smager af lykke. Få opskriften her.
Denne salat er nok noget af det mest klassiske. Opgradér den gerne med et skud frisk mynte. Det er så dejligt i sommervarmen. Salaten kan spises som forret eller som tilbehør, gerne til fisk og fjerkræ. Få opskriften her.