agurkesuppe opskrift med dild og fjordrejer

Agurkesuppe med dild og fjordrejer

4

Ingredienser

  • Suppe
  • 1 agurk, skåret i mindre stykker
  • 4dl sødmælksyoghurt
  • 1 knsp spidskommen
  • 1 lille bdt dildkviste
  • ½ tsk salt
  • peber
  • lidt citronsaft
  • Fyld
  • 2 skiver rugbrød
  • 1 spsk smør
  • ca. 80 g pillede fjordrejer
  • ¼ agurk, skåret i små tern
  • grønne urter (f.eks. dildkviste, fintsnittet purløg og løgkarse)

Sådan laver du agurkesuppe

  1. Suppe
  2. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til ensartet konsistens, og smag til med salt, peber og
  3. evt. lidt citronsaft. Kom suppen på køl i min. 1 time, inden den spises.
  4. Fyld
  5. Pluk rugbrødet i mindre stykker, og vend dem i smeltet smør og rist „krummerne" i ovnen ved 150 g i ca. 15min. Anret suppen med fjordrejer og agurketern drys rugbrødskrummer og grønne urter over.