Agurkesuppe med dild og fjordrejer
4
Ingredienser
- Suppe
- 1 agurk, skåret i mindre stykker
- 4dl sødmælksyoghurt
- 1 knsp spidskommen
- 1 lille bdt dildkviste
- ½ tsk salt
- peber
- lidt citronsaft
- Fyld
- 2 skiver rugbrød
- 1 spsk smør
- ca. 80 g pillede fjordrejer
- ¼ agurk, skåret i små tern
- grønne urter (f.eks. dildkviste, fintsnittet purløg og løgkarse)
Sådan laver du agurkesuppe
- Suppe
- Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til ensartet konsistens, og smag til med salt, peber og
- evt. lidt citronsaft. Kom suppen på køl i min. 1 time, inden den spises.
- Fyld
- Pluk rugbrødet i mindre stykker, og vend dem i smeltet smør og rist „krummerne" i ovnen ved 150 g i ca. 15min. Anret suppen med fjordrejer og agurketern drys rugbrødskrummer og grønne urter over.