Opskrift på ananas med vaniljesirup

Ananas med vaniljesirup

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    130 Kcal
  • Fedt:
    3 %
  • Protein:
    2 %
  • Kulhydrat:
    95 %

4

Ingredienser

  • 1 ananas.
  • Vanilje-sirup:
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 flækket stang vanilje.

Sådan gør du

  1. Kog vand, sukker og vaniljestang under omrøring til sukkeret er opløst. Kog derefter siruppen yderligere et par minutter ved rask varme.
  2. Flyt gryden fra varmen og afkøl siruppen.
  3. Skær ananassen i kvarte, skær den lidt træede midterribbe væk og skær ananaskødet løst og derefter i skiver. Dryp siruppen over og server.
  4. Tilberedningstid: 15- 20 minutter.
  5. Tip: Vaniljesiruppen kan også bruges på andre frugter, f.eks. æbler.