Appelsin-chokoladecookies

Appelsin-chokoladecookies

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 45 min.
  • Bagetid:
  • 12 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (ca. 40 stk.)
  • 125 g smør
  • 75 g sukker
  • 75 g farin
  • 1 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk appelsinskal
  • 1 spsk orangelikør (kan udelades)
  • 100 g mel
  • 1 spsk kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt muskat
  • 1 knsp salt
  • 100 g mørk chokolade
  • 100 g havregryn

  1. Pisk smør, sukker og farin cremet og pisk æg, vanilje, fintrevet appelsinskal og orangelikør i.
  2. Bland mel, kakao, bagepulver og krydderier sammen og rør det i dejen. Tilsæt grofthakket chokolade og havregryn.
  3. Tril dejen til kugler på størrelse med en valnød og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
  4. Bag kagerne ved 180 grader i 10-12 min.
  5. Flyt dem over på en rist og lad dem afkøle. Opbevar i en kagedåse.