Avocadomad med rødbede

Avocadomad med rødbede

Superenkel og mættende mad, som kan nydes til både morgenmad, mellemmåltid og dessert.

2 avocadomadder

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 2 avocadomadder:
  • 1 aflang rødbede
  • lidt citronsaft
  • 2 avocadoer
  • 200 g hytteost
  • salt og peber
  • 2-3 forårsløg, hakkede

Sådan laver du avocado-madder:

  1. 1. Skræl rødbeden, og skær den i aflange skiver på ca. ½ cm. Vend dem med lidt citronsaft.
  2. 2. Anret rødbedeskiverne med skiver af avocado, dryp med lidt mere citron, top med hytteost, salt, peber og forårsløg, og server straks med kniv og gaffel.

TIP

Skift rødbeden ud med skiver af kålrabi, squash, kål eller kinaradise.

PRØV OGSÅ: Cashew-kakao