Bagel med kylling & chutney

Bagel med kylling & chutney

Snup en sandwich fyldt med gode sager.

4

Ingredienser

  • 4 store fuldkornsbagels 
  • 2 stk. stegt kyllingebryst a 250-300 g
  • ca. 1 dl spiced abricot chutney 
  • salt, peber
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 4 skiver sprødstegt pancetta
  • 4 tynde skiver manchego

Sådan gør du:

  1. Tø de frosne bagels op. Skær kyllingekødet i tynde skiver på skrå.
  2. Smør top og bund på de optøede bagels med chutney, og læg dem derefter sammen med kylling, rucola, brøndkarse, pancetta og ost. Pak hver bagel ind i pergament, og skær dem over, når de skal spises.
  3. Energi pr. person: 530 kcal, fedt 15%, protein 24%, kulhydrat 61%