Bagt auberginesalat

Bagt auberginesalat

Skal aftensmaden være sund og velsmagende? Så prøv denne lækre og fyldige salat med bagt aubergine og linser.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    463 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    21 %
  • Kulhydrat:
    60 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 2 auberginer, i mundrette stykker
  • 500 g tomater, i halve eller kvarte
  • 2 løg, i halve eller kvarte
  • 2 tsk. olivenolie
  • 300 g kogte, grønne linser
  • 1 dl persille, hakket
  • 1 stort fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk. økologisk citronskal
  • 1 spsk. ristede pinjekerner
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du:

  1. Bland alle grøntsagerne med olivenolie, krydr med salt og peber og bred dem ud på en plade med bagepapir.
  2. Bag grøntsagerne gyldne og møre ved 225 grader varmluft i 15-20 minutter.
  3. Vend grøntsagerne med de kogte linser, persille, hvidløg og citronskal, og drys med ristede pinjekerner til sidst.