Bagt auberginesalat
Skal aftensmaden være sund og velsmagende? Så prøv denne lækre og fyldige salat med bagt aubergine og linser.
Næringsindhold
- Energi pr. person:463 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:21 %
- Kulhydrat:60 %
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 auberginer, i mundrette stykker
- 500 g tomater, i halve eller kvarte
- 2 løg, i halve eller kvarte
- 2 tsk. olivenolie
- 300 g kogte, grønne linser
- 1 dl persille, hakket
- 1 stort fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk. økologisk citronskal
- 1 spsk. ristede pinjekerner
- Salt
- Peber
Sådan gør du:
- Bland alle grøntsagerne med olivenolie, krydr med salt og peber og bred dem ud på en plade med bagepapir.
- Bag grøntsagerne gyldne og møre ved 225 grader varmluft i 15-20 minutter.
- Vend grøntsagerne med de kogte linser, persille, hvidløg og citronskal, og drys med ristede pinjekerner til sidst.