Opskrift på bagt fersken med hindbær og is

Bagt fersken med hindbær og is

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    195 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    10 %
  • Kulhydrat:
    60 %

Opskrift på bagt fersken med hindbær og is

Ingredienser

  • 2 store faste ferskner eller nektariner
  • 50 g marcipan
  • 10 g mandelflager.
  • 125 g friske hindbær
  • 1-2 spsk sukker
  • 4 kugler isis vaniljeis, 200 g.

Sådan gør du

  1. Halvér fersknerne og fjern stenen. Riv marcipanen hen over og drys med mandelflager. Bag fersknerne i ovnen eller på grillen, til marcipanen er gylden.
  2. Mos hindbærrene med en gaffel og bland med sukker. Servér bærrene til de bagte ferskner sammen med en god kugle vaniljeis.

TIP

Supernem at lave, og du kan variere den med alle slags frugt.