Bagt fisk med jordskokker og stenbiderrogn i syrnet fløde

Bagt fisk med jordskokker og stenbiderrogn i syrnet fløde

Forkæl familien med et måltid helt i fisk – enkelt, nærende og fuld af smag.

Total:30 minutter

Ingredienser

  • saften af 1 citron
  • 3 dl fløde
  • 600 g jordskokker
  • 4 forårsløg
  • salt og peber
  • 200 g stenbiderrogn
  • 600 g fast, hvid fisk – f.eks. torsk eller lange

Sådan gør du:

  1. Bring citron og fløde i kog i en lille gryde. Skræl jordskokkerne, og skær dem i små tern. Kom dem straks op i den kogende fløde, og kog i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Kom forårsløgene med i, og vend rundt, inden du tager gryden fra varmen og vender stenbiderrognen i.
  2. Skær fisken i passende stykker, og kom den på en bageplade. Drys med salt, og bag fisken i ovnen ved 180 grader i 8-10 min.
  3. Server fisk og syrnet fløde sammen i dybe tallerkener.
  4. FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter