Opskrift på bagt kylling med rodfrugter

Bagt kylling med rodfrugter

De raspede kyllingelår giver en sprødhed der går perfekt sammen med de bløde bagte rodfrugter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    408 Kcal

2

Ingredienser

  • 2 kyllingelår med overlår
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • salt
  • peber
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g pastinak
  • 100 g persillerod
  • 4 gulerødder
  • 2 dl hønsefond/bouillon
  • 50 g sorte oliven
  • 2 forårsløg

Sådan laver du bagt kylling:

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Vend kyllingelårene i pisket æg og derefter i rasp, salt og peber.
  2. Snit hvidløg, pastinak, persillerod og gulerødder i mindre tern. Kom grøntsagerne i et ildfast fad sammen med hønsebouillon og salt og peber. Læg kyllingelåret på toppen af grøntsagerne og bag kylling og grøntsager i ovnen i 35-40 min.
  3. Tag fadet ud og vend de sorte oliven med grøntsagerne. Snit forårsløgene fint og drys dem over retten.
  4. Prøv også nudler med kylling og shiitakesvampe