Bær og frugt med mascarponecreme

Bær og frugt med mascarponecreme

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g friske bær (f.eks. jordbær,
  • blåbær, solbær, hindbær)
  • 1 usprøjtet appelsin
  • 2+1 spsk sukker
  • 1/2 dl mascarpone
  • 1/2 dl piskefløde
  • 1 spsk appelsinlikør
  • Pynt:
  • mynte eller citronmelisse

  1. Skyl bærrene og vend dem sammen med 1 tsk fintrevet appelsinskal og 2 spsk sukker.
  2. Kom mascarpone, piskefløde, likør, sukker og 1 tsk fintrevet appelsinskal i en skål og pisk det til skum.
  3. Skær den hvide hinde af appelsinen og skær den i skiver eller både.
  4. Anret frugt og bær i portionsglas og top op med creme. Pynt med et grønt blad og server straks.