Sådan laver du bechamelsauce
Det er ikke spor svært selv at lave bechamelsauce - her får du opskriften på den helt klassiske hjemmelavede bechamelsauce.
Bescamelsauce til 4 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 25 smør
- 3 spsk. mel
- 5 dl sødmælk
- En håndfuld revet ost
- ½ tsk. stødt eller fintrevet
- muskatnød
- Salt, peber
Sådan laver du bechamelsuace
- 1. Smelt smørret i en tykbundet gryde, og lad det bruse af.
- 2. Tilsæt mel, og rør grundigt. Pisk mælken i lidt efter lidt, så der dannes en tyk sauce uden klumper.
- 3. Tilsæt nu resten af ingredienserne, lad det simre, til osten er smeltet, og smag til.
SE OGSÅ: Brug becamelsaucen til en skøn vegetarisk lasagne. Få opskriften pålasagne med svampe og spinather