Bechamelsauce

Sådan laver du bechamelsauce

Det er ikke spor svært selv at lave bechamelsauce - her får du opskriften på den helt klassiske hjemmelavede bechamelsauce.

Bescamelsauce til 4 personer

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 25 smør
  • 3 spsk. mel
  • 5 dl sødmælk
  • En håndfuld revet ost
  • ½ tsk. stødt eller fintrevet
  • muskatnød
  • Salt, peber

Sådan laver du bechamelsuace

  1. 1. Smelt smørret i en tykbundet gryde, og lad det bruse af.
  2. 2. Tilsæt mel, og rør grundigt. Pisk mælken i lidt efter lidt, så der dannes en tyk sauce uden klumper.
  3. 3. Tilsæt nu resten af ingredienserne, lad det simre, til osten er smeltet, og smag til.

Det kan du bruge bechamelsauce til:

 

 

 

Bechamelsauce kan bruges til masser af lækre retter - prøv f.eks en af disse lækre opskrifter:

Auberginelasagne med tomat og mozzarella

Kyllingelasagne

Lakselasagne

Musaka med aubergine og oksekød

SE OGSÅ: Brug becamelsaucen til en skøn vegetarisk lasagne. Få opskriften pålasagne med svampe og spinather