Blåbærcrumble i kop
Disse små blåbærcrumbles smager af sommer og sol og er det perfekte søde punktum på en magisk sommermiddag. Nyd dem lune og hjertens gerne med en skefuld fuldfed cremefraiche eller vaniljeis til.
4 små portioner
Total:25 minutter
Ingredienser
- 200 g blåbær
- 25 g mandelmel
- 25 g grovvalsede havregryn
- 25 g rørsukker
- 25 g smør
- 1 nip kardemomme
- evt. rød skovsyre
- evt. cremefraiche/vaniljeis
Sådan bager du blåbærcrumble
- Fordel blåbær i fire små ovnfaste skåle. Bland mandelmel, havregryn, sukker, smør og kardemomme sammen med fingrene til en smuldredej, og fordel den oven på bærrene. Bag de små crumbles i cirka 20 minutter ved 200 grader.
- Nyd dem lune – gerne med lidt cremefraiche eller vaniljeis til – og et par skovsyreblade til at forkæle øjet.
PRØV OGSÅ: Hindbærmoussekage
PRØV OGSÅ: Jordbærkoldskål
PRØV OGSÅ: Marcipantærte med bær