Brændende kærlighed med kål og selleri
Der er farve og vitaminer i den brændende kærlighed anno 2012.
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- Mos:
- 1 selleri
- 4 bagekartofler
- 2 pastinakker
- 1 dl olivenolie
- salt og peber.
- Brændende kærlighed:
- 3 gulerødder, gerne forskellige farver
- 200 g grønkål eller sortkål
- 4 løg
- 200 g bacon i tern
Sådan laver du brændende kærlighed
- Skræl grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Kog dem i vand uden salt i ½ time. Mos sammen med olivenolie og lidt af kogevandet. Smag til med salt og peber.
- Skær gulerødder, grønkål, rosenkål, løg og bacon i små tern. Steg først baconen på en pande. Når baconen er sprød, tilsættes grøntsagerne og steges ved ikke for hård varme. Når løgene er bløde, er maden færdig. Servér sammen med mosen.