Champagnemojito
Champagnemojitoen er en perlende og let udgave af den klassiske mojito. Brug den som en forfriskende og anderledes velkomstdrink til sommerfesten, eller drik den til Dronningens nytårstale. Du vælger selv, om du vil bruge champagne, cremant eller cava.
6 glas
Total:5 minutter
Ingredienser
- ½ tsk lys rørsukker
- 1 cl lys rom, mørk rom eller cacacha efter smag
- friskpresset limesaft
- 6-7 friske mynteblade pr glas
- en halvtør champagne, cremant eller cava.
Champagnemojito til 6 personer:
- Kom ½ tsk sukker i hvert champagneglas sammen med 1 cl spiritus og lidt friskpresset limesaft.
- Tilsæt myntebladene og rør godt rundt med en lang ske, mas myntebladene lidt.
- Lad det trække ½ times tid, til sukkeret er opløst, og mynten begynder at afgive smag.
- Når gæsterne kommer fyldes glassene yderligere med champagne, cremant eller cava.
- Voila: En perlende og forfriskende velkomstdrink i form af en champagnemojito. Gæsterne kan kun blive imponerede!
Skønne opskrifter til nytårsaften
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Østers au naturel
-
Gratinerede østers - den perfekte forret til nytår
-
Jomfruhummersalat
-
Oksefilet med marinerede løg og gratineret kartoffel
-
Fragilite med choko-mokkacreme og solbær
-
Opskrift på Blomsterbergs nougatkræs
-
Sådan laver du den bedste kransekage til nytårsaften
-
Kransekage med pistacie