Cheesecake crumble

Cheesecake crumble

Denne version af cheesecake er både nemmere og supermeget sundere end den klassiske variant. Faktisk er den næsten o.k. at spise til morgenmad!

4 personer

Ingredienser

  • Af Louisa Lorang 
  • 400 g letmælksyoghurt
  • 1 spsk citronskal, fintrevet
  • 1 spsk vaniljepulver
  • 1 spsk chiafrø
  • 1-2 spsk ahorn-
  • eller agavesirup
  • Topping:
  • 1 håndfuld hindbær
  • 1 håndfuld blåbær
  • evt. mere sirup
  • 4-6 grove kiks

Sådan gør du

  1. Rør yoghurt, citronskal, vanilje og ­chiafrø sammen.
  2. Smag til med sirup.
  3. Fyld massen i 4 fine skåle eller glas, dæk dem til, og sæt dem koldt natten over.
  4. Server dem dagen efter toppet med bær, evt. sirup og knuste kiks.