Chiagrød med lækker topping

Nem chiagrød med lækker topping

Chiagrøden er fuld af protein og giver en god langvarig mættende følelse.

Chiagrød til 1 person

Ingredienser

  • 2 dl mandelmælk
  • 2 spsk chiafrø
  • ren vaniljepulver
  • TOPPING:
  • granatæblekerner
  • kokosflager
  • friske hindbær

Sådan laver du chiagrød

  1. Hæld mandelmælk i en beholder med låg, rør chiafrø og vaniljepulver ud heri, og sæt derefter massen i køleskabet.
  2. Rør gerne et par gange, inden du skal i seng.
  3. Næste morgen røres grøden igennem og er klar til servering. Servér den fx med ren vaniljepulver, granatæblekerner, kokosflager og friske hindbær.

Fakta

Opskriften er fra Sara Maria-Franch-Mærkedahl og Gitte Højs løbebog Boost dit løb - 8 ugers program med øvelser og lækre opskrifter