Chilimarinerede koteletter opskrift

Chilimarinerede koteletter

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    0 Kcal

4

Ingredienser

  • 4 koteletter
  • lidt vindruekerneolie til stegning.
  • Marinade:
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 finthakket grøn chili
  • 2 finthakkede spsk krusepersille
  • 1 fed hvidløg.
  • Avocadosalat:
  • 1 lille presset fed hvidløg
  • 3 avocadoer i små tern
  • 1 lille finthakket rødløg
  • 4 spsk finthakket koriander
  • 2 tomater i tern
  • saft fra ½ lime
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber.
  • Søde kartofler:
  • 2 søde kartofler i stave
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

  1. Rør marinaden sammen og vend koteletterne heri. Lad dem stå i 30 minutter, hvis der er tid gerne 2 timer i køleskabet.
  2. Vend de søde kartofler i olie, salt og peber. Hæld dem i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
  3. Vend avocadosalaten sammen og smag til med salt og peber.
  4. Brun koteletterne i olie på en pande, læg dem i et ildfast fad og steg dem færdig i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Servér med salaten og kartoflerne.

Chilimarinerede koteletter opskrift

Du kan også servere almindelige kartofler til – de skal dog have 30 minutter i ovnen.