Christmas Custard
Et godt alternativ til risalamande. En opskrift af Frantz Maurice Scott.
4 personer
Ingredienser
- 6 æggeblommer
- 75 g rørsukker
- ½ vaniljestang, marven heraf
- 1 spsk julekrydderier (nelliker, allehånde, kanel, stjerneanis)
- ½ l cremefraiche 38%
- evt. kirsebærsauce og
- appelsinsauce som tilbehør
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer, rørsukker, vaniljemarv og julekrydderier til en luftig æggesnaps. Rør cremefraiche 38% i.
- Hæld massen op i små forme, og bag dem i ovnen ved ca. 125 grader i 45-50 minutter, eller til de er let dirrende i midten.
- Tag dem ud, og sæt dem på køl i mindst 3 timer.
- Stryg et tyndt lag rørsukker ud over dem, og karamelliser dem med en crème
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt