Opskrift på citronsorbet med passionsfrugt og mango

Citronsorbet med passionsfrugt og mango

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    164 Kcal
  • Fedt:
    2 %
  • Protein:
    2 %
  • Kulhydrat:
    96 %

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 mangofrugt
  • 2 passionsfrugter
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk rørsukker
  • 20 mynteblade
  • 4 store kugler citronsorbet, 300 g.

Sådan gør du

  1. Skræl mangofrugten, skær kødet fri af stenen og skær det i mindre stykker.
  2. Halvér passionfrugterne og skrab indmaden ud.
  3. Rør limesaft, rørsukker og hakkede mynteblade sammen og vend frugten heri.
  4. Lad det trække mindst 15 minutter og hæld det hen over sorbeten. Servér straks.