salat

Couscoussalat med rejer

Denne salat med rejer og couscous er frisk og fyldig med masser af vitaminer og proteiner.

4

Ingredienser

  • 2 dl fuldkornscouscous
  • 2 dl koldt vand
  • 2 tsk hørfrøolie, evt. koldpresset rapsolie
  • Salt, groftkværnet peber
  • 2 spsk reven skal af ubehandlet citron
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1 udkernet, fintsnittet rød chili
  • 150 g kogt broccoli i små buketter
  • 25 g ristede græskar- og pinjekerner
  • 400 g store, kogte rejer, evt. tigerrejer
  • Koriander

Sådan gør du:

  1. Kom couscousen i en skål, hæld koldt vand over og lad den derefter trække, til al væde er opsuget. Rør couscousen løs med en gaffel, bland og smag den til med de øvrige ingredienser og server med frisk koriander.
  2. Energi pr. person: 340 kcal., fedt 18%, protein 32%, kulhydrat 50%