Opskrift på eksotisk rejesalat

Eksotisk rejesalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    338 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Ingredienser

  • 400 g store tigerrejer
  • ganske lidt olie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • ¼-½ tsk knust chili (sambal oelek)
  • 2-3 fennikelknolde
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 lille glas kapers
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamico
  • salt, peber
  • rucola
  • 300 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Lynsteg rejerne 2-3 minutter i olie, krydr med knust hvidløg og chili og sæt dem til afkøling.
  2. Snit fennikelknoldene og forårsløgene fint.
  3. Vend rejer, fennikel, forårsløg og kapers i en marinade af olie, balsamico, salt og peber. Drys med rucola og servér med brød.