Eksotisk rejesalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:338 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:32 %
- Kulhydrat:51 %
4
Ingredienser
- 400 g store tigerrejer
- ganske lidt olie til stegning
- 1 fed hvidløg
- ¼-½ tsk knust chili (sambal oelek)
- 2-3 fennikelknolde
- 1 bdt. forårsløg
- 1 lille glas kapers
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvid balsamico
- salt, peber
- rucola
- 300 g groft brød.
Sådan gør du
- Lynsteg rejerne 2-3 minutter i olie, krydr med knust hvidløg og chili og sæt dem til afkøling.
- Snit fennikelknoldene og forårsløgene fint.
- Vend rejer, fennikel, forårsløg og kapers i en marinade af olie, balsamico, salt og peber. Drys med rucola og servér med brød.