Elverbrød med grillet aubergine og kylling

Elverbrød med grillet aubergine og kylling

Elverbrød er har et meget lavt indhold af kulhydrat og et højt proteinindhold. Brødet mætter rigtig godt og påvirker ikke din blodsukkerbalance.

4

Ingredienser

  • 4 skiver Elverbrød (tilsat 50 g hakkede hasselnødder)
  • 1 aubergine
  • fedtstof til pensling, f.eks. olivenolie
  • 2-3 tsk tørret timian
  • 1 tsk karry
  • salt og peber
  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 2 tomater
  • 4 spsk mayonnaise, fuldfed
  • 2 tsk dijonsennep
  • brøndkarse til pynt

Sådan gør du

  1. 1/ Bag Elverbrødet efter anvisning på pakken (eller køb et færdigbagt). Tilsæt 50 gram hakkede hasselnødder til dejen, inden du bager det. Når brødet er bagt, skærer du 4 skiver af det.
  2. 2/ Skær auberginen i skiver, og pensl dem med olie. Drys med timian, karry, salt og peber på begge sider. Steg aubergineskiverne i fedtstof på en pande. Ca. 3-4 min på hver side.
  3. 3/ Kog kyllingen i vand i en gryde, ca. 25 min. Læg den på en tallerken, og lad den køle lidt af. Pluk kyllingekødet fra hinanden.
  4. 4/ Skær tomaterne i skiver.
  5. 5/ Læg 1 skive Elverbrød på en tallerken. Smør brødet med mayonnaise og lidt sennep. Læg skiver af aubergine ovenpå og skiver af tomat. Top derefter med kylling og derefter en lille klat mayonnaise.
  6. 6/ Drys med salt og peber. Pynt med brøndkarse.
  7. 300 kcal. pr. stk.