Grill entrecôte opskrift

Entrecote på grill med kartofler og rørt estragoncreme

Entrecote på grill med enkelt tilbehør er nem og lækker aftensmad. Her kommer kartoflerne også grillen, og så har vi rørt en cremet og "kold sovs" med estragon. Bliv klogere på stegetider her.

4

Ingredienser

  • 500 g kartofler

Bøffer:

  • 4 entrecôte bøffer med fedtkant a 150 g
  • 2 spsk. grov sennep
  • 1 spsk. havsalt
  • Peber

Estragoncreme:

  • 1 dl cremefraiche 38 %
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 dl sød sennep
  • 1 spsk. tørret estragon

Sådan gør du:

  1. Skyl og skrub kartoflerne rene. Kog kartoflerne næsten møre i saltet vand. Hæld vandet fra.
  2. Bøffer: Smør hver bøf med grov sennep på hver side, drys med havsalt og krydr med peber.
  3. Grill bøfferne i 2-3 min. på hver side. Grill kartoflerne i 3-4 min. på hver side.
  4. Estragoncreme: Rør de to slags cremefraiche og mayonnaise sammen med sød sennep og estragon. Smag til med salt og peber. Server kartoflerne og cremen til bøfferne.