Fed, fast brieost, løgmarmelade og kæmpe dadler
13
Ingredienser
- 1-2 Saint Albray oste
- 12-15 dadler
- Løgmarmelade:
- 25 g smør
- 4 spsk olivenolie
- 1 kg løg
- 2 spsk rørsukker
- 1 dl æblecidereddike
- frisk timian, salt, peber, samt 3 blade lauerbærblade.
Sådan gør du
- Løgmarmelade:
- Skær løgene i tern eller skiver og steg dem i olie og smør til de er brune. Kom de resterende ingredienser i og lad blandingen simre for meget svag varme til løgene er bløde. Kom på glas.
- Smør brødskiverne med osten. Skær dadlerne i mindre stykker og anret med løgmarmelade ogdadler oven på.
- TIP:
- Kæmpe dadler kan købes i velassorterede grønthandler eller hos tykergrønthandlere, bazaarer og lignende steder.