-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Fisk i sursød sovs
Kinesisk sursød sovs smager dejligt i mange forskellige sammenhænge. Her følger en opskrift hvor den karakteristiske sovs blandes med fisk.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Koge/stegetid: 10 min.
- 300 g filet, f.eks. torsk eller pangasius
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 2 tsk ingefær (finthakket)
- 2-3 spsk olie
- 1 rød peberfrugt (i tern)
- 150 g sukkerærter (fintsnittede)
- 1 dl bouillon
- 1 spsk soja
- 1 spsk sherry
- 1 spsk tomatpuré
- 1-2 spsk vineddike
- 1-2 spsk farin
- 2 forårsløg (fintsnittede)
- salt og peber
- Skær fisken i tern og krydr med salt og peber. Svits hvidløg og ingefær i en wok eller stegepande med olie 1 min.
- Tilsæt peberfrugt og sukkerærter og steg 1 min. '
- Tilsæt fisk, bouillon og resten af ingredienserne undtagen forårsløg.
- Giv det et opkog og lad retten simre 5 min., til fisken er gennemvarm.
- Tilsæt forårsløg og smag til med salt og peber – og evt. lidt mere farin/eddike.
- Server med kogte ris