Opskrift på fiskefrikadeller med mandler og fennikelfrø

Fiskefrikadeller med mandler og fennikelfrø

4

Ingredienser

  • 1 kg torsk eller anden hvid fisk
  • revet skal af 2 citroner
  • revet skal af 2 limefrugter
  • 1 tsk fennikelfrø, knuste
  • 1 finthakket chili
  • 1 dl mandler, finthakket
  • 1 æg
  • havsalt og peber
  • groft mel til det binder
  • 1 bundt persille
  • 1 håndfuld mynte
  • smør til stegning.

  1. Kom alle ingredienser i en foodprocessor undtagen krydderurter. Dem hakker du i hånden og blander i til sidst. Du kan også fiskefasen det på anden vis – massen skal bare være finthakket.
  2. Lav små golfboldstore kugler og steg på panden i smør.
  3. Server med en tomatsalat med masser af basilikum, avocado, oliven og pinjekerner.