Flutes opskrift med laks, avocado og æble

Flutes med varmrøget laks, avocado og æble

4

Ingredienser

  • 2 flutes
  • 4 spsk cremefraiche eller mayonnaise
  • 4 spsk sød sennep
  • 300 g varmrøget laks
  • 2 grønne æbler
  • 2 avocadoer
  • salatblade
  • salt og sort peber

Sådan laver du sandwichen

  1. 1. Del hver flutes i 2 lige store dele, og flæk dem midt over. Smør den ene side med cremefraiche eller mayonnaise og den anden side med sennep.
  2. 2. Fjern skindet og det brune kød fra laksen, og pluk den i grove stykker. Skær æblerne i tynde skiver. Del avocadoerne, fjern stenen og skallen, og skær kødet i skiver.
  3. 3. Kom salat på den ene halvdel af flutet, derefter laks, avocado og æble. Krydr med salt og sort peber, og kom det øverste stykke flute på. 

Tip

 

Pak eventuelt sandwichene ind, og tag dem med ud i det blå.