Der er meget sennep i denne franske gryderet, men bare rolig, den stærke smag forsvinder, når senneppen opvarmes, så du i stedet får den cremede og fyldige smag, der passer så godt til kylling! 😍 Vores nye yndlingsret! Mums!

Fransk sennepskylling med cremet estragon og porresauce

Der er meget sennep i denne franske gryderet, men bare rolig, den stærke smag forsvinder, når senneppen opvarmes, så du i stedet får den cremede og fyldige smag, der passer så godt til kylling.

4

Total:1 time

Arbejdstid:20 minutter

Ingredienser

  • 1 kylling
  • Salt og sort peber
  • 3 porrer
  • 3 skalotteløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk smør
  • 1 ½ dl hvidvin
  • 3 dl vand
  • 6 store spsk dijonsennep
  • 2 spsk grov sennep
  • 1 stor håndfuld estragon
  • Baguette

Sådan gør du

  1. Del kyllingen i 2 bryststykker med vinger og 2 lårstykker med over- og underlår. Krydr kyllingen med salt og peber. Rens porrerne godt, og skær dem i tykke skiver. Skær skalotteløg i tynde skiver.
  2. Smelt smørret i en gryde sammen med olivenolien, og brun kyllingen godt på alle sider. Tag kyllingen op af gryden, og kom porrer og skalotteløg i.
  3. Steg ved middel varme i 5 minutter, og kom så kyllingen tilbage i gryden sammen med hvidvin og vand. Lad den simre under låg i 15 minutter. Vend så kyllingen, og lad den simre videre i 20 minutter.
  4. Rør de to slags sennep i, og vend kyllingen i saucen, så den dækkes. Kom låget på igen, og lad saucen simre i 5 minutter.
  5. Hak estragonen groft og drys i retten til sidst.