Frisk sommersalat med kylling og mormordressing
Sørg for at få godt med protein til dine måltider, som du gør i denne sommersalat.
2
Ingredienser
- 300 g modne tomater (f.eks. blommetomater)
- 200 g honningmelon
- 200 g tilberedt magert kød, f.eks. kyllingebryst
- 125 g mozzarella
- 4 skiver serranoskinke
- 50 g sukkerærter eller grønne ærter
- 50 g salat (f.eks Iceberg, egeblad salat, baby leaves eller anden variant)
- evt. frisk basilikum.
- Dressing:
- 30 g fløde (ca 2 spsk)
- 50 g fromage frais
- 1 spsk rapsolie med citron
- Saften fra en citron
- 3-5 drb flydende sødemiddel
- salt og peber
Sådan laver du sommersalat med kylling
- Del tomaterne.
- Hak melonen i grove tern.
- Skær kødet i skiver.
- Del sukkerærterne på langs.
- Rist skinken på en tør pande på begge sidder.
- Læg salat, tomat, hakkede melon, skiver af kylling, skiver af mozzarella og evt. frisk basilikum på et stort fad.
- Rør dressingen sammen og hæld den over salaten.