Friske jordbær med mascarponecreme
Brug de søde, danske jordbær i denne lækre dessert.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 30 min.
- 500 g friske jordbær
- Mascarponecreme:
- 2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
- 2 spsk. rørsukker
- 3 past. æggehvider (evt. pasteuriserede)
- 1 spsk. rørsukker
- 3 spsk. Asti (eller citronlikør)
- 200 g mascarpone
- Creme:Pisk æggeblommer med sukker, til de er lyse og cremede.
- Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker, og pisk igen, til de er blanke.
- Rør Asti og mascarpone sammen, og vend forsigtigt æggeblommer og derefter æggehvider i.
- Skyl forsigtigt jordbærrene, og fjern stilkene. Skær bærrene i både eller skiver, og servér dem med mascarponecremen.