Frokost: Let, men mæt
Lav en lækker frokostsalat med rejer og hytteost - høj på protein og lige til at have med i tasken.
Næringsindhold
- Energi pr. person:278 Kcal
- Protein:48 %
1
Ingredienser
- 200 g tomat
- ½ agurk
- 60 g grønne bønner (friske eller fra frost)
- 1 håndfuld frisk basilikum (kan undlades)
- 1 håndfuld babyleaves eller anden saltblanding
- ½ bakke ananaskirsebær
- 8 mandler
- evt. saften fra en limefrugt
- 100 g hytteost (1,5% fra Cheasy)
- 120 g rejer (friske eller fra frost)
- lidt salt og peber.
Sådan laver du salat med hytteost og rejer:
- Del tomaterne.
- Del agurken og skær den i skiver. Fjern evt. kernerne, hvis du gerne vil kæle for de æstetiske detaljer
- Skær enderne af bønnerne. Del dem på langs og halver den. Bland med frisk basilikum og salatblade. Læg det på en tallerken.
- Fjern stilken på ananaskirsebærerne, og fordel dem over salaten. Hak mandlerne og rist dem på en tør pande i 2-3 min. Drys med mandlerne over salaten.
- Pres limesaften over og pynt med rejer og hytteost.
- Prøv også Morgenmad: Proteinboosteren