Mini-pizza: Små frokostpizzaer - nem opskrift
Opskrift på minipizzaer, der er oplagte til frokost og madpakken. Gå selv i køkkenet og fremtryl disse italiensk-inspirerede brød, som også smager fortrineligt som en lille snack.
Ingredienser
Dej:
- 25 g gær
- 3 dl lunken vand
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. olivenolie
- 200 g durumhvedemel (TIP: Du kan erstatte durumhvedemelet med fuldkornsdurumhvedemel)
- Ca. 225 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00
Topping:
- 2 dl pizza-tomatsauce, færdig fra glas
- 3 æggestore kartofler
- 100 g pepperoniskiver
- 1 tsk. flagesalt
- 1-2 spsk. tørret oregano
- 150 g revet mild ost f.eks. mozzarella
- 100 g spæd salat, f.eks. feldsalat
- Dej: Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen, til den er smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time.
- Del dejen i 12 kugler, og tryk dem ud i cirkler ca. 1 cm tykke. Læg dem på bagepapir.
- Topping: Smør tomatsaucen på dejen. Skær skrællede eller vaskede kartofler i meget tynde skiver, og læg dem over pizzaerne. Fordel pepperoniskiver over. Fordel osten over. Drys med salt og oregano. Dryp med olivenolie.
- Bag pizzaerne ved 225 gr. ca. 15-20 min.
- Skyl og afdryp salaten godt. Drys det over pizzaerne.
De skønne opskrifter på pizza
-
Den bedste pizzadej
-
Grundopskrift på tomatsauce
-
Tapas-pizza
-
Superhurtig saml selv-pizza
-
Sensommerpizza med svampe
-
Pizza med spinat og chili
-
Pizza med skinke
-
Pizza med rødløg og blå ost
-
Pizza med oksekød og peberfrugt
-
Pizza med kikærter
-
Pizza med kartofler og parmaskinke
-
Pizza med kartoffel og rosmarin
-
Pizza med hvidløg og pesto
-
Pizza med hakket kød
-
Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan
-
Pizza med bacon
-
Pizza med asparges
-
Pizza med tomat, basilikum og mozzarella
-
Kartoffelpizza
-
Kartoffelpizza med løg og oliven