Opskrift på fyldte peberfrugter med quinoa og gedefeta

Fyldte peberfrugter med quinoa, gedefeta, krydderurter og nødder

4

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 4 røde peberfrugter
  • 100 g quinoa, kogt og afkølet
  • 150 g gedefeta
  • 1 håndfuld mandler, hakket
  • 1 håndfuld cashewnødder, hakket
  • 1 bundt bredbladet persille, hakket
  • 1 bundt mynte, hakket

Sådan laver du fyldte peberfrugter

  1. Skær toppen af pebrene, og tag kernerne ud. Gem toppen. Bland den kogte, afkølede quinoa-korn med feta, nødder og krydderurter. Kom blandingen op i pebrene, og sæt toppen på igen. Stil peberfrugterne i et ildfast fad, og kom dem i ovnen på 180 grader i ca 35-40 min.
  2. Tip:
  3. Spis de fyldte peberfrugter med en stor skål kålsalat til aftensmad.