Græskargratin opskrift
3
Total:40 minutter
Ingredienser
- ½ hokkaido-græskar
- 2 bagekartofler
- salt og peber
- 2 spsk olivenolie
- 1½ dl cremefraiche 38 %
- 2 æggeblommer
- 1 dl revet ost
- salt op peber.
Sådan gør du
- Tag kernerne ud af græskaret. Skræl græskar og bagekartofler og skær det i grove tern. Kom det i en gryde med vand og kog 20-25 min. til det er mørt. Hæld vandet fra og krydr med salt, peber og olivenolie. Fyld græskar-kartoffelmosen i et ovnfast fad.
- Rør cremefraiche sammen med rå æggeblommer, revet ost og lidt salt og peber. Kom denne gratinering ovenpå græskar-kartoffelmosen.
- Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. til gratineringen er gylden og lækker.
- Servér græskargratin til alverdens retter. Det smager rigtigt godt både til fisk og kød.
- .