-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Græskarsuppe helt uden sved på panden
Varm og nærende suppe. Helt hjemmelavet.
Total:1 time 10 minutter
Ingredienser
- 1-2 hokaido-græskar eller 1 lille lygtegræskar
- 8 dl hønsebouillon eller vand
- 2 dl crème fraiche
- 1 fed revet hvidløg
- 4-5 spsk æbleeddike
- salt og peber
- 1 lille bundt basilikum
- 4 skiver brød
- 50 g græskarkerner
- lidt olivenolie og salt
Sådan gør du:
- Vask græskaret, og sæt hele græskaret i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader. Flæk det og tag kernerne ud. Skær kødet i mindre stykker, tag gerne skrællen med. Kom stykkerne op i en blender sammen med kogende bouillon og hvidløg. Blend det hele godt igennem og smag til med eddike, salt og peber.
- Riv brødet i mindre stykker og rist dem sprøde på en tør pande sammen med græskarkernerne. Dryp olivenolie og salt ud over og rør rundt.
- Vend brød og græskarkerner med grofthakket basilikum og drys det over suppen ved servering.
- Prøv også ovnbagt butternutsquash med feta