Græskarsuppe med karry og kokosmælk
Græskarsuppe med et hokkaido-græskar som hovedingrediens. Dens kød er skrigorange og liver op på en grå og kold hverdagsaften. Og tilsætter du lidt frisk chili, får du også varmen!
Græskarsuppe til 2 personer
Ingredienser
- Græskarsuppe med karry og kokosmælk
- Fryse-egnet
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 10 g frisk ingefær
- 1-2 tsk karry
- 1 spsk olie
- 1 hokkaido-græskar (ca. 400 g frugtkød)
- 1 dåse kokosmælk
- ½ liter grønsagsbouillon
- citron eller lime
- salt og peber
- Tilbehør: brød
Sådan laver du græskarsuppe med karry og kokosmælk
- 1. Svits finthakket løg, hvidløg, ingefær og karry i en gryde med olie ca. 5 min.
- 2. Skær skrællen af græskarret og skær den i både. Skrab frø og kerner ud og skær frugtkødet i tern. Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon.
- 3. Lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min.
- 4. Blend suppen jævn og smag til med ca. 1 spsk citrussaft, salt og peber. Servér med brød.