Opskrift på grillede lammekoteletter med squashsalat og yoghurtdip

Grillede lammekoteletter med squashsalat og yoghurtdip

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 2 grønne squash
  • ½ citron, saften heraf
  • ½-1 tsk chili, finthakket
  • 1 tsk flydende honning
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1 hjertesalat, groftplukket
  • ¼ bundt koriander eller persille
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 fed hvidløg, knust
  • salt og peber
  • ½ tsk stødt spidskommen.
  • 4 lammekoteletter.
  • Tilbehør: kogte kartofler eller brød.

Sådan gør du

  1. Skær squash i 2-3 mm tynde skiver – gerne på en mandolin. Bring en gryde med vand til kogepunktet. Blancher squash-skiverne 1 min. og tag dem op i en skål med koldt vand. Lad squashskiverne dryppe godt af i en sigte og krydr med salt og peber.
  2. Rør en dressing af citronsaft, chili, honning, olivenolie, salt og peber. Pluk salaten groft og vend dressingen sammen med squash, salat, friske koriander eller grofthakket persille.
  3. Grill eller pandesteg lammekoteletterne 2-3 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  4. Rør drænet yoghurt med lidt knust hvidløg, salt, peber og stødt spidskommen.
  5. Servér lammekoteletter med squashsalat, yoghurt dip og spis kogte kartofler eller brød til.