Opskrift på grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce

Grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 4 stykker kyllingebrystfilet
  • salt, peber
  • 1 tsk olie
  • Koriander- chilisauce:
  • 2 snittede forårsløg
  • 2 fed knust hvidøg
  • 2 udkernede, fintsnittede, røde chili
  • ca ½ dl hakkede korianderblade
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk fish sauce
  • 3 spsk limesaft.
  • Kikærtesalat:
  • 1 dåse velafdryppede kikærter
  • 2 – 3 tomater i skiver
  • 2 snittede forårsløg
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk olivenolie.
  • 400 g brød.

Sådan gør du

  1. Drys kyllingekødet med salt og peber og grill det ca. 4 minutter på hver side.
  2. Rør alle ingredienserne til saucen sammen og smag den til. Pensl lidt af den over det varme kyllingekød.
  3. Bland alle ingredienser til kikærtesalaten og smag til med salt og peber.
  4. Servér kyllingebrysterne med den resterende sauce og kikærtesalat.

Tip

Lav evt. salaten med de røde kidney beans i stedet for kikærter.