Grillet kyllingebryst med koriander-chili-sauce
Næringsindhold
- Energi pr. person:600 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:51 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 stykker kyllingebrystfilet
- salt, peber
- 1 tsk olie
- Koriander- chilisauce:
- 2 snittede forårsløg
- 2 fed knust hvidøg
- 2 udkernede, fintsnittede, røde chili
- ca ½ dl hakkede korianderblade
- 1 tsk sukker
- 1 spsk fish sauce
- 3 spsk limesaft.
- Kikærtesalat:
- 1 dåse velafdryppede kikærter
- 2 – 3 tomater i skiver
- 2 snittede forårsløg
- 2 spsk limesaft
- 1 spsk olivenolie.
- 400 g brød.
Sådan gør du
- Drys kyllingekødet med salt og peber og grill det ca. 4 minutter på hver side.
- Rør alle ingredienserne til saucen sammen og smag den til. Pensl lidt af den over det varme kyllingekød.
- Bland alle ingredienser til kikærtesalaten og smag til med salt og peber.
- Servér kyllingebrysterne med den resterende sauce og kikærtesalat.