Opskrift på grillet steak med kartoffelsalat

Grillet steak med kartoffelsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    516 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    46 %

4

Ingredienser

  • 1 kg små nye skrubbede kartofler
  • 200 g græsk yoghurt 2%
  • 2 tsk karry
  • 1 spsk citronsaft
  • 10 finthakkede mynteblade
  • 2 spsk klippet purløg
  • salt, peber
  • 10 forårsløg
  • 25 g ristede græskarkerner
  • 600 g grønne bønner
  • 4 pebersteaks, 600 g.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og afkøl dem.
  2. Rør en dressing af yoghurt, karry, citronsaft, mynte og purløg, gem lidt til pynt. Smag til med salt og peber.
  3. Snit to forårsløg og drys dem over kartoffelsalaten sammen med græskarkernerne.
  4. Damp resten af forårsløgene sammen med bønnerne ca. 2-3 minutter.
  5. Steg eller grill bøfferne 2-3 minutter på hver side afhængig af tykkelse og krydr med salt og peber.
  6. Servér med forårsløg, bønner og kartoffelsalat.