Opskrift på gris rosmarinspyd med feta-fennikel-salat

Gris på rosmarinspyd med feta-fennikel-salat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    656 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    46 %

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 400 g svinemørbrad
  • 4 rosmarinkviste
  • 1 fed knust hvidløg
  • lidt olie til pensling
  • salt, peber
  • 750 g små kartofler
  • 2 fintsnittede fennikelknolde
  • 1 agurk
  • 1/4 dl frisk hakket estragon
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 150 g feta
  • 1 stor håndfuld rucola
  • 25 g græskarkerner
  • 300 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Skær mørbraden i skiver, sæt skiverne på rosmarinkvistene og pensel kødet med olie. Krydr med knust hvidløg, salt og peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 min.
  3. Bland fintsnittet fennikel med agurkebåde, estragon, olivenolie og citronsaft.
  4. Krydr salaten med salt og peber og drys med feta i tern, rucola og græskarkerner.
  5. Grill kødet 3 min. på hver side, og servér med salat, kartofler og brød.

Tip

Er du meget til kylling og kalkun kan det også bruges