Grøn fettuccine med edamamebønner og broccoli

Grøn fettuccine med edamamebønner og broccoli

Med fem råvarer og et lille basislager af krydderier kan du hurtigt lave velsmagende og kalorielet aftensmad som denne fettuccine.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    366 Kcal
  • Fedt:
    32 %
  • Protein:
    47 %
  • Kulhydrat:
    21 %

2 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 100 g fettuccine
  • sojapasta
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 fed knust hvidløg
  • 250 g aspargesbroccoli
  • 150 g optøede edamamebønner
  • Salt og peber
  • 1 spsk. mynte
  • 35 g blød gedeostf

sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet.
  2. Snit aspargesbroccolien.
  3. Varm olien i en stor sauterpande, og steg hvidløg og broccoli, til broccolien er mør, men stadig har bid.
  4. Vend edamamebønner og pasta i – eventuelt sammen med lidt af kogevandet.
  5. Varm det hele godt igennem og smag til med salt, peber samt hakket mynte.
  6. Anrét pastaen i varme tallerkener og top med smuldret gedeost.