Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld

Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld

Her får kartoflerne selskab af broccoli, der kun indeholder halvt så mange kalorier som kartofler, er fiberholdig og forstyrrer ikke blodsukkeret.

Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld til 2 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 100 g Philadelphia light
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 spsk tomatpure
  • salt og peber
  • evt. lidt hele rosa peberkorn
  • tørret estragon
  • 1 spsk rapsolie
  • 3 kartofler
  • 1 broccoli
  • evt. et bundt løvstikke
  • 100 g Philadelphia light
  • 20 g parmesan
  • 1 spsk rapsolie
  • stødt muskatnød
  • salt og peber
  • 100 g cherrytomater.

Sådan laver du grøn kartoffelmos & svinemørbrad med ostefyld

  1. Pus mørbraden for sener og skær et snit ned på langs i kødet. Kom ost, sennep, tomatpure i. Drys med salt og peber og tørret estragon og evt. rosa peberkorn. Luk kødet sammen, og læg det i et ildfast fad. Drys med salt og peber og kom olie på.
  2. Steg den i ovnen ved 200 grader ca. 20-30 min.
  3. Skræl kartoflerne. Del broccoli i buketter og sær staven i tern. Kog det i vand i ca. 20 min. Blend det med en stavblender med Philadelphia light, parmesan og rapsolie. Smag til med stødt muskat, salt og peber.
  4. Servér mosen på en tallerken toppet med tykke skiver af ostemørbra sammen med frisk tomat. Pynt evt. med lidt frisk løvstikke.
  5. 550 kcal
  6. Få mere inspiration til sund mad på altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/