Skøn grøn påskefrokost med stenbiderrogn, asparges og lam
Lækker påskefrokost med lam og 3 skønne salater. Her dækker vi op til påskefrokost med forårets bedste klassikere: Stenbiderrogn, asparges og lam. Til dessert serverer vi lækre filoruller med æbler.
Lam er næsten obligatorisk til påske, og til denne påskefrokost har vi tilberedt en lammebov med mynte og krydret dukkah. Som tilbehør har vi valgt 3 skønne salater:
- En let asparges-salat med chili, feta og krydderurter
- En lidt kraftigere rødbedesalat med sprød salat og mormordressing
- En skøn salat med stenbiderrogn, æg og dildcreme
Desserten er lette filoruller med lækkert fyld af æbler og krydderier. Opskrifterne finder du nederst på siden.
Velbekomme - og god påske!
Salat med stenbiderrogn og dildcreme
En smuk og farverig salat med stenbiderrogn og æg, der både kan bruges til frokost eller som forret. Få opskriften her
Asparges-salat med chili, feta og krydderurter
En skøn salat med masser af smag – passer perfekt til lammekød. Find opskriften her
Rødbedesalat med sprød salat og mormordressing
En frisk og skøn salat som smager godt til lam eller kylling. Du kan også vælge at peppe din dressing op med lidt wasabi-paste. Det smager supergodt til rødbeder og lam. Her får du opskriften
Her er påskens fineste lagkager
Lammebov med dukkah og mynte
Dukkah er et genialt krydderimiks, der tilfører smag og sprødhed til lammeboven. Du kan også vælge at købe en lammekølle og stege efter samme princip. Få opskriften her
Sprøde æbleruller med frugt, nødder og krydderier
Her har vi fyldt æbleblanding i filodejen, men de lækre filodejsruller kan også fyldes med blommer, mandler eller andre krydderier. Server med en god vaniljeis eller creme fraiche. Lækkert! Her får du opskriften