Gylden mysli med ingefær og kokos
4
Ingredienser
- 100 mandler
- 75 g grovvalsede havregryn
- 75 g speltflager
- 50 g kokosflager
- 3 spsk ahornsirup eller flydende honning
- 40 g tørret ananas
- 100 g tørrede abrikoser
- 50 g bananchips
- 75 g syltet eller kandiseret ingefær
- 150 g fintvalsede havregryn
Sådan laver du mysli
- 1. Varm ovnen op til 200 gr. Hak mandlerne groft og bland med havregryn, speltflager og kokos. Kom det hele i en bradepande med bagepapir i og dryp ahornsirup eller honning over. Vend det godt sammen, og rist i ovnen i 10-15 minutter, til det er blevet gyldent. Tag blandingen ud af ovnen, og lad det køle helt af.
- 2. Hak imens den tørrede ananas og abrikoser groft. Kom bananchips i en pose, og knus dem groft med bagsiden af en grydeske. Hak ingefæren fint. Vend det hele sammen med de fintvalsede havregryn.
- 3. Vend til sidst de ristede ingredienser sammen med havregryn og frugt. Opbevar müeslien i en lufttæt beholder.
- Tip:
- Ingredienser som tørret frugt, speltflager og syltet ingefær kan købes i helsekostbutikker.