Opskrift på mysli med ingefær og kokos

Gylden mysli med ingefær og kokos

4

Ingredienser

  • 100 mandler
  • 75 g grovvalsede havregryn
  • 75 g speltflager
  • 50 g kokosflager
  • 3 spsk ahornsirup eller flydende honning
  • 40 g tørret ananas
  • 100 g tørrede abrikoser
  • 50 g bananchips
  • 75 g syltet eller kandiseret ingefær
  • 150 g fintvalsede havregryn

Sådan laver du mysli

  1. 1. Varm ovnen op til 200 gr. Hak mandlerne groft og bland med havregryn, speltflager og kokos. Kom det hele i en bradepande med bagepapir i og dryp ahornsirup eller honning over. Vend det godt sammen, og rist i ovnen i 10-15 minutter, til det er blevet gyldent. Tag blandingen ud af ovnen, og lad det køle helt af.
  2. 2. Hak imens den tørrede ananas og abrikoser groft. Kom bananchips i en pose, og knus dem groft med bagsiden af en grydeske. Hak ingefæren fint. Vend det hele sammen med de fintvalsede havregryn.
  3. 3. Vend til sidst de ristede ingredienser sammen med havregryn og frugt. Opbevar müeslien i en lufttæt beholder.
  4. Tip:
  5. Ingredienser som tørret frugt, speltflager og syltet ingefær kan købes i helsekostbutikker.