Havbars på grill med fennikel og krydderurter
Steg en hel havbars på grillen, og drøm dig væk til sydens sol og lune nætter.
4
Ingredienser
- 2 store havbars, skællet, renset og finder klippet af (få fiskehandleren til at gøre det for dig)
- 1-2 fennikel
- 2-3 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1 citron
- olivenolie af super god kvalitet
- 150 g af dine yndlings krydderurter (estragon, persille, løvstilke, kørvel, ramsløg etc...).
Sådan laver du havbars på grill
- Hak fennikel, krydderurter, skalotteløg og hvidløg groft. Put blandingen ind i bugen på de super smukke havbars.
- Tænd op i grillen. Når kullene er begyndt at blive hvide, pensles fiskene med olivenolien. Kom dem på grillen og giv dem ca. 3-4 min på hver side. De er færdige, når du kan trykke på fisken og den giver efter i kødet. Pas på ikke at give de fine fisk for meget. Den skal selvfølgelig være færdig, men stadig saftig...
- Servér fisken rygende varm med citronen skåret i både og de lækre urter, som har stegt med inde i fisken. Servér evt. nyopgravede, kogte danske kartofler til.
- Se også opskriften på calamari med aubergine og hvidløg