-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Calamari med aubergine og hvidløg
4
Ingredienser
- 500 g calamari (til opskriften har vi brugt kroppen, også kaldet ”røret”. Tal med din fiskehandler)
- 1 dl olivenolie af god kvalitet
- 5 aubergine
- 3 skalotteløg
- 10 fed hvidløg
- rosmarin
- 1 lille bundt persille
- 1 citron.
SÅDAN GØR DU
Sådan laver du calamari med aubergine
- Start med at ordne ”sprutterne”. De deles på langs i to stykker og ridses på kryds og tværs på ydersiden. Dette hindrer dem i at krølle sammen når de bliver grillet.
- Sprutterne marineres i god olivenolie med salt og peber og det ene af de 10 hvidløgsfed. Skyl auberginerne under koldt vand og tørres godt af. Skær dem i 2 cm tykke skiver. De drysses med lidt salt og stilles til side i en halv times tid.
- Derefter skal de grilles evt. i ovnen ved 250 grader . Det gør ikke noget de bliver lidt sorte her og der. Det giver en super god smag.
- Skalotteløg og hvidløg hakkes groft og disse steges gyldne i en gryde ved svag varme. Rosmarin tilsættes og ristes nænsomt i et par minutter. Når auberginerne er klar tilsættes de i gryden og der steges til det bliver en tæt og lækker kompot.
- Auberginekompoten kan med fordel laves et par dage inden servering, da smagen bliver bedre når kompotten har trukket en stund... Tænd op i grillen, og når den når til det varmeste punkt ligges ”sprutterne” på. De skal have utrolig højvarme i kort tid. Krydr dem godt med salt og peber.
- Tag dem af grillen og dryp med lidt citron saft og oliven olie.
- Servér oven på auberginekompotten med citron skåret i både og masser frisk persille...