morgengrød

Havregrød med hyldeblomst

Grød giver en god og mættende start på dagen.

Havregrød med hyldeblomst til 4 personer

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 5 dl vand
  • 1 dl hyldeblomstsaft, koncentreret
  • 1 knivspids salt
  • 4 dl havregryn (140 g)
  • 250 g skyr naturel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 spsk citronskal
  • 1 dl mandler
  • evt. sukrin

Sådan gør du:

  1. 1. Bland vand, hyldeblomstsaft, salt og havregryn i en gryde, og kog op ved jævn varme. Lad grøden småkoge ca. 5 minutter under omrøring.
  2. 2. Bland skyr med vaniljepulver og citronskal. Hak mandlerne groft.
  3. 3. Bland grød, skyr og mandler sammen, og smag evt. til med sukrin eller andet ikke-energigivende sødemiddel.
  4. Energi pr. portion: 294 kcal, fedt 8,3 g, kulhydrat 42 g, protein 15 g
  5. Opskriften er fra kogebogen: Tab 12 kilo på 12 uger