Havregrød med hyldeblomst
Grød giver en god og mættende start på dagen.
Havregrød med hyldeblomst til 4 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 5 dl vand
- 1 dl hyldeblomstsaft, koncentreret
- 1 knivspids salt
- 4 dl havregryn (140 g)
- 250 g skyr naturel
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 spsk citronskal
- 1 dl mandler
- evt. sukrin
Sådan gør du:
- 1. Bland vand, hyldeblomstsaft, salt og havregryn i en gryde, og kog op ved jævn varme. Lad grøden småkoge ca. 5 minutter under omrøring.
- 2. Bland skyr med vaniljepulver og citronskal. Hak mandlerne groft.
- 3. Bland grød, skyr og mandler sammen, og smag evt. til med sukrin eller andet ikke-energigivende sødemiddel.
- Energi pr. portion: 294 kcal, fedt 8,3 g, kulhydrat 42 g, protein 15 g
- Opskriften er fra kogebogen: Tab 12 kilo på 12 uger